• Broadway Finland

YHTIÖKOKOUS ON VUODEN KOHOKOHTA

Yhtiökokous on yrityksen vuodenkierron tärkein tilaisuus, johon kannattaa panostaa ja huolehtia, että kaikki toimii suunnitellusti ja osakkeenomistajat poistuvat tapahtumasta tyytyväisinä.Yhtiökokous on jo lain nojalla yrityksen merkittävin tapahtuma, jossa osakkeenomistajat kokoontuvat tapaamaan toisiaan ja yhtiön johtoa. Ensiarvoisen tärkeää kokouksen kululle on tapahtumatekniikan toimintavarmuus ja laatu: että ääni kuuluu, esiintyjät, grafiikat ja videot näkyvät, ja että kaikesta saa selvää. Plussaa on, jos tapahtuman visuaalinen olemus linkittyy saumattomasti yrityksen brändiin, tavoitteisiin ja visioon.


Tänä päivänä yhtiökokouksen ei tarvitse olla ulkoisesti valju, vaan siitä voi tehdä vuoden kohokohdan, joka heijastelee yhtiön henkeä. Yhtiökokouksessa voi ja saa olla fiilistä! Varmista Broadway Finlandin kanssa, että yhtiökokous sujuu vaivattomasti.

Tapahtumatekniikan ykkösosaajina tarjoamme yritystapahtumiin ammattitaitoisen henkilökunnan sekä kaiken tekniikan ja rakenteet valosta ääneen ja videokuvasta lavaan. Saman katon alta saat kätevästi myös tilaisuuden somistuksen, ja jopa kokonaistoteutuksen ”avaimet käteen”-palveluna.


Laaja, pitkäaikainen ja tyytyväinen asiakaskuntamme kertoo selvää kieltään siitä, että Broadwayn kanssa asiat hoituvat. Tutustu myös tapahtumatekniikan budjetointiohjelmaan osoitteessa www.easyevent.fi


Ota yhteyttä, keskustellaan lisää!

Jussi Kylliäinen Puh. 041 504 4446 jussi.kylliainen@broadway.fi