top of page
  • Writer's pictureBroadway Finland

SERALUX - VAIHTOEHTO LED-SCREENILLE

Videoseinillä on paikkansa, mutta silloin kun ei välttämättä tarvita liikkuvaa tai vaihtuvaa kuvaa tarjolla on kätevämpikin vaihtoehto – Seralux.Seraluxin taustavalaistuja bannereita on ihasteltu erityisesti Suomen EU-puheenjohtaja-kaudella Finlandia-talon auloissa opasteina, somisteina sekä tiedotustilassa kuvaustaustana. Staattisen kuvan esittämiseen ledibanneri tarjoaa videoskriiniin verrattuna etuja, joita ovat esimerkiksi vähäinen paino, kätevä pystytys, pieni sähkönkulutus – ja kohtuullisempi hintakin.

Taustavalaistu kangasbanneri toimii paitsi kirkkaana katseenkiinnittäjänä myös lisävalon-lähteenä, sillä se on valovoimaltaan näyttöratkaisua tehokkaampi. Neliönmuotoisten ledielementtien (CRI > 80) tarjoama valaistusteho on jopa 12000 lumen/m2.

Lediseinään verrattuna Seralux on jouheva pystyttää ja homma hoituu ilman työkaluja. Vapaasti tilaan sijoitettava painettu kangasbanneri seisoo lattialla kevyessä mutta tukevassa muovipinnoitetussa alumiinikehikossaan.

Konferenssien, opasteiden, somisteiden ja presentaatiotaustojen lisäksi Seraluxin ledibannerit soveltuvat mainiosti messukäyttöön, jossa niistä voi rakentaa kookkaita valaisevia pintoja, jotka nouseva ympäristöstään esiin huomattavasti näyttävämpinä kuin erillisillä valoilla edestä tai ylhäältä valaistavat printtipinnat. 

Broadwayn hyllystä löytyvistä monen kokoisista ledibannereista suurin on tällä hetkellä 600 cm x 300 cm, ja valmistaja toimittaa tuotteita aina 800 cm x 450 cm kokoon saakka.

bottom of page