top of page
  • Writer's pictureBroadway Finland

UUDET NETTISIVUT

Edellisestä verkkosivupäivityksestä oli vierähtänyt tovi jos toinenkin, joten päätimme uudistaa Broadway Finlandin nettisivut kerralla.Vanhoilta sivuilta puuttui olennaista tietoa tapahtumatekniinan palveluistamme, eivätkä siksi enää palvelleet yhtä hyvin. Myös sivuston ulkoasu kaipasi päivitystä.


Nettisivuprojektia aloittaessa tavoitteenamme oli tehdä uusista sivuista mahdollisimman selkeät ja helppokäyttöiset. Meille oli erityisen tärkeää, että uudet sivut tuovat tapahtumatekniset palvelumme ja toteutuksemme selvästi esille ja kävijä voi halutessaan syventyä tarkemmin eri tapahtumatekniikan ja -tuotannon osa-alueisiin.


Vanhoilta sivuilta tuttu Easyevent-laskuri sai uuden ilmeen ja toimii nyt entistä paremmin tapahtuman hinnan arvioinnissa.


Säilytimme BroadCast-asiakasjulkaisumme ennallaan ja kaikki olemassa olevat tekstit ovat luettavissa uusilta sivuiltamme. Lisäyksenä BroadCastin uusi kategoria-ominaisuus, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle kiinnostavimmat kirjoitukset helposti.

Paransimme myös yhteydenoton mahdollisuutta, jotta kynnys ottaa meihin yhteyttä olisi mahdollisimman pieni.


Oikeiden kumppaneiden valitseminen on tärkeää missä tahansa projektissa. Olemme jo aiemmin tehneet yhteistyötä Ränch Markkinointitoimiston kanssa videotuotantoomme liittyen ja nyt verkkosivuprojektin parissa. Jos etsit mukavaa ja ketterää kotisivukumppania, täältä suositus Ränchiläisille.


Tapahtumatuotantoon liittyvissä asioissa, tiedät kenen puoleen kääntyä jos haluat tehdä tapahtumastasi unohtumattoman!

bottom of page