• Broadway Finland

TYYLIKÄSTÄ TAPAHTUMAVALAISUA!

QAIP yhdistää langattomuuden, pienen koon ja helpon sijoittelun säänkestävään pakettiin.ADJ:n Element Par -malliston QAIP on IP54-sertifioituun koteloon pakattu, pölyltä ja roiskevedeltä suojattu akkukäyttöinen lattiavalaisin sisä- ja ulkokäyttöön. Jopa 700 metrin näköetäisyydeltä langattomasti DMX-ohjattava uutuus sisältää kuusi 5W RGBA-lediä, joiden Amber-komponentilla terästetty värimiksaus tuottaa rajattoman kirjon kiinnostavia sävyjä aina lämpimiin ja syviin oransseihin asti, jollaisia ei perinteisellä RGB-teknologialla saada aikaan.


14-asteinen avauskulma tuottaa ihanteellisen keilan esimerkiksi seiniin, verhoihin, pilareihin, patsaisiin ja puihin, ja auttaa loihtimaan valaisun, joka sopii tapahtumasi luonteeseen – hillityn tyylikkäästä voimakkaaseen efektiin.

Kahvalla ja telineellä varustettu QAIP on poikkeuksellisen kevyt ja helppokäyttöinen, ja palvelee näppärästi ilman virta- ja ohjauskaapeleita myös esimerkiksi tapahtumapaikan julkisivuvalaisun tarpeita.


Heittimet kulkevat keikalle kätevästi pyörillä varustetuissa kuuden kappaleen laatikoissa sekä neljän kappaleen vedettävissä lataussalkuissa. Valaisimet ovat siis aina käyttövalmiita nopeasti ja mutkattomasti – ilman turhaa kikkailua.


Katso esittelyvideo ja kysy lisää!

Broadway Finland

tapahtuma@broadway.fi

010 830 3830

Y-tunnus 2106419-3

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

TILAA BROADCAST- ASIAKASJULKAISU

Saat ajankohtaiset uutiset tapahtumatekniikan ja

-tuotannon maailmasta suoraan sähköpostiisi!

Rekisteriseloste

Lataa mobiililavaesite:

© 2020 Broadway Finland

Toteutus: Ränch Markkinointi

Kun tapahtumasi on sinulle tärkeä.