• Broadway Finland

TYYLIÄ JA TUNNELMAA VALOTEKNIIKALLA!

Luo tapahtumallesi uutta ilmettä Asteran tyylikkäillä lediputkilla – säänkestävä RGBW-lediuutuus AX1 kiinnittää taatusti huomion, luo tunnelmaa ja tuo ennen kokematonta dramatiikkaa niin sisä- kuin ulkotilaisuuksiin!Ulkoisen inspiraationsa kuin Star Warsin lasermiekoista hakenut Asteran AX1 on upea, uniikki uutuus, joka sopii niin tunnelmanluojaksi tapahtumiin kuin katseenvangitsijaksi esiintymislavalle – ja jopa esiintyjien käsiin. Langaton ohjaus antaa luovuudelle siivet: akkukäyttöiset lediputket voidaan ottaa osaksi esitystä, tanssijoiden käsiin pyöriteltäväksi.


AX1:llä voidaan valaista tiloja, nostaa esiin yksityiskohtia ja luoda epäsuoria valaisu-

efektejä. Vain mielikuvitus on rajana, sillä valaisin kiinnittyy helposti trusseihin ja muihin olemassa oleviin rakenteisiin, minkä lisäksi sillä voidaan luovasti somistaa tapahtuma-aluetta ja rajata vaikkapa kulkuväyliä kevyen lattiajalan avulla.


Putken kuuttatoista itsenäisesti ohjattavaa värisegmenttiä hallitaan langattomasti DMX:llä, valmistajan kaukosäätimellä tai mobiiliapplikaatiolla. AX1 latautuu kätevästi kahdeksan valaisimen kuljetussalkussa, jossa kertalataus tarjoaa huoletonta toiminta-aikaa jopa 20 tuntia. Asteran 28 watin tehoinen, IP65-suojattu ja turvavalaisutoiminnonkin tarjoava AX1 on varustettu 180 asteen avauskulmalla ja muun muassa stroboefektillä.


Broadway käyttää AX1-lediputkia omissa tapahtumatoteutuksissaan ja tarjoaa moneen taipuvia uutuuslamppuja luonnollisesti myös vuokrakäyttöön.


Katso esittelyvideo

Tutustu valmistajan sivuihin


Kysy lisää: tapahtuma@broadway.fi