• Broadway Finland

TERVEISET PROLIGHT + SOUND -MESSUILTA!

Broadwayn edustusjoukkue osallistui Euroopan tärkeimmille tapahtuma- ja showtekniikkamessuille. Frankfurtissa tavattiin laitevalmistajia ja -kauppiaita, asiakkaita ja kollegoita, sekä bongattiin uutuuksia, joista kiinnostavimmat ostettiin saman tien pois kuljeksimasta – palvelemaan asiakkaidemme tapahtumia.Tänä vuonna Prolight + Soundin valoille ja visuille pyhitetyssä kolmessa hallissa oli tunnelma katossa. Ledin läpimurto toki tapahtui aikoja sitten, mutta nyt lediin pystytään linkittämään teknisesti moitteettomia toimintoja sekä valaisintyyppejä, jotka ovat aiemmin olleet perinteisten valonlähteiden tontilla.


Ledin tullessa lujaa Broadway on vauhdissa mukana. Kun vaihdamme kalustoamme käteviin ledeihin säästämme sähköä, pienennämme ympäristörasitusta, kevennämme kaluston tuottamaa lämpökuormaa sekä helpotamme kuljetusta, pystytystä ja ripustusta. Tämä kaikki tekee tapahtumatoteutuksistamme entistä virtaviivaisempia.


Broadwayn messutuliaisten joukosta löytyy muun muassa 16 kappaletta ADJ:n iskemättömiä Vizi CMY 300 moving headeja, joiden 300 watin tehoinen valkoinen ledivalo saa tarvittaessa värit integroidusta kiekkomekanismista. Softaavalla Fresnel-linssillä varustettu monipuolinen uutuus venyy huippukapeasta kiilasta pesuriksi.


Vizien lisäksi matkaan tarttui Euroliten pari järeää 600-wattista Led SL-600 DMX -seurantaheitintä, joista riittää potkua jäähallienkin mittoihin. Ensiluokkaisen hyötysuhteen lisäksi uusien kuussatasten seuriksien etuna on keveys ja pienuus: heitin kulkee yhden miehen voimin hankaliin paikkoihin vaikka hallikatsomoiden piippuhyllyille, ja tilantarve takakontissakin on paljon aiempaa vähäisempi.


Kysy lisää upouudesta ledikalustostamme joko Kimmo Räsäseltä tai Joonas Liesimaalta!

Broadway Finland

tapahtuma@broadway.fi

010 830 3830

Y-tunnus 2106419-3

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

TILAA BROADCAST- ASIAKASJULKAISU

Saat ajankohtaiset uutiset tapahtumatekniikan ja

-tuotannon maailmasta suoraan sähköpostiisi!

Rekisteriseloste

Lataa mobiililavaesite:

© 2020 Broadway Finland

Toteutus: Ränch Markkinointi

Kun tapahtumasi on sinulle tärkeä.