top of page
  • Writer's pictureBroadway Finland

TAPAHTUMAN TAKANA – LEENA

Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaan. Kevätkauden ensimmäisessä uutiskirjeessä vuoron saa Leena Erähalme.


Missä olet työskennellyt ennen Broadway Finlandia?

Yrittäjänä ja tuottajana Aava-tuotannot Oy:ssä tuotin erilaisia tapahtumia, teatteria ja tanssia. Isoimpia niistä oli Via Crucis -pääsiäistapahtuma, jonka tiimoilta Broadway Finland tuli aikoinaan tutuksi. Pienen lapsen myötä yrittäjyys sai jäädä ja lähdin työskentelemään Technopolis Oyj:n kokouspalveluiden pariin. Vastasin uusasiakashankinnasta, ja sain runsaasti oppia myynnistä ja asiakaskohtaamisista. Technopolikselta lähdettyäni löysin tieni Broadway Finlandiin.

Millainen on koulutustaustasi?

Olen opiskellut kulttuurituotantoa Mikkelissä sekä Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Aava-tuotannot Oy:n tultua kuvaan opiskelut jäivät, ja työt veivät mennessään. Ehkä vielä jonain päivänä teen opintoni loppuun. 

Purista toimenkuvasi pähkinänkuoreen?

Vastaan Broadwaylla puhtaasti myynnistä. Etsin asiakkaille oikeita ratkaisuja heidän tapahtumiinsa. Kontaktoin paljon uusia asiakkaita, tapaan heitä ja suunnittelen heidän kanssaan, kuinka tapahtumasta syntyy teknisesti toimiva ja visuaalisesti näyttävä kokonaisuus.

Mitä työssäsi pitää osata, jotta siinä pärjää?

Pitää olla toimeen tarttuva persoona, joka ei pelkää ottaa ihmisiin yhteyttä. Kuuntelemisen taitoa pitää löytyä, jotta ymmärtää mitä asiakas tarvitsee ja haluaa – sekä halua palvella ja löytää ratkaisut asiakkaille. Kommunikointitaitoja pitää löytyä ja verkostoituminen eri toimijoiden kanssa on vahvassa roolissa.

Milloin ja miksi tulit Broadwayn palvelukseen?

Aloitin Broadwaylla tämän vuoden alussa. Haluan tavata työssäni ihmisiä ja pidän työskentelystä tapahtumien parissa. Halusin työskennellä asiakasrajapinnassa ja oppia myös uutta ja näin, että tässä se on mahdollista. Työyhteisö on minulle erittäin tärkeä ja tiesin entuudestaan, että Broadwaylla työskentelee huippuporukkaa, jonka kanssa olisi kiva tehdä töitä. Ja ihanaa jengiä täällä onkin!

Mitä kiinnostavaa tapahtumatuotannon sektorilla tapahtuu juuri nyt?

Teknologia tuo kehittyessään tapahtumatuotantoalalle uusia upeita mahdollisuuksia. Perinteiset seminaarit ja puhujapainotteiset tapahtumat ovat mielestäni jonkinlaisessa murrosvaiheessa – aika monet haluavat olla vähän niin kuin Slush. Voisi sanoa sen olevan lähes muoti-ilmiö tapahtumissa, joissa ollaan ennen menty ”sisältö edellä” -periaatteella. 

Ruotsi on tässäkin meitä edellä, mutta on ollut ihana huomata, että myös Suomessa seminaari- ja tapahtumajärjestäjät ovat heränneet visuaalien tuomiin mahdollisuuksin ja siihen, kuinka visuaalien avulla saadaan lisäarvoa tapahtumiin.

Ollaan yhteydessä!


leena.erahalme@broadway.fi

040 732 0942

bottom of page