top of page
  • Writer's pictureBroadway Finland

SUOMALAISTA VALOA!

Tapahtumia on moneen lähtöön. Siksi valikoimissamme on nyt tarjolla silmiähivelevää kotimaista designia vaativiin tilaisuuksiin ja korkealuokkaisiin tapahtumiin.


Loskakelin kestävälle, raskaalle heitinkalustolle on tapahtumatuotannossa usein tarvetta, mutta joskus tilaisuuden luonne vaatii jotain ihan muuta. Suomalaista huippusuunnittelua edustavat Valaisin-Grönlundin design-tuotteet ovat harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos tilaisuuden somistus- ja kalustusratkaisujen jatkoksi kaivataan silmiähivelevän tyylikästä valaisua.


Circulo-riippuvalaisin

Grönlundin Circulo-riippuvalaisimessa moderni muotokieli ja teknologia lyövät kättä, ja sen puhtaat linjat ja ajaton tyyli soveltuvat monenlaisiin puitteisiin. Pyöreä, keskeltä avoin led-valaisin luo ilmavan vaikutelman ja säteilee ympäristöönsä kirkasta, sävyltään miellyttävää valoa. Triac-himmennettävä Circulo saadaan asennettua haluttuun korkeuteen vaijerien avulla. Esimerkiksi messuosastojen lisäksi Circulo soveltuu upeasti mitä moninaisempien tilojen ja tilaisuuksien kattovalaisimeksi.


Piano-pöytävalaisin

Grönlundin Piano on minimalistinen, moderni pöytävalaisin, jonka yksityiskohdat henkivät arvokkuutta ja juhlavuutta. Siron, valkoisen valaisimen metalliosat ovat kiiltomessinkiä, ja 3000K värilämpötilaan viritetty ledivalonlähde antaa 735 lumenin valotehon. Piano istuu tapahtumissa ja tilaisuuksissa hyvin esimerkiksi tarjoilupyöydälle, infotiskille ja oikeastaan melkein mille tahansa tasaiselle pinnalle.


Graafisen selkeät ja muotokieleltään mukautuvat Grönlundin design-valaisimet sopivat toki samaan tilaan myös keskenään. Hyvän valotehon lisäksi Circulo ja Piano tarjoavat korkean huomioarvon, ja suurempina määrinä niillä saadaan luotua tilaan visuaalista voimaa ja toistuvaa rytmiä.


Circulon ja Pianon hyödyntämistä kannattaa miettiä esimerkiksi osana Hokkuspokkuksen visualisointia ja sisustusta silloin, kun tapahtuman arvo edellyttää käytännöllistä, mutta huipputyylikästä katseenkiinnittäjää.

bottom of page