• Broadway Finland

SELVÄ KESÄ-TAPAHTUMA KANNUSTAA SELVIN PÄIN KESÄLOMILLE!

Koulujen päätöspäivä on nuorille riskialtis päivä, jona moni ajautuu ryhmän paineessa kokeilemaan päihteitä ensimmäistä kertaa. Selvä Kesä kutsuu vastuullisia tahoja pitämään nuorista huolta, ja kannustaa tarjoamaan vaihtoehtoisen tavan juhlia kesäloman aloitusta.12–18-vuotiaille suunnattu koulujen päätöstapahtuma Selvä Kesä järjestetään Helsingin Mustikkamaan uimarannalla 1. kesäkuuta. Kyseessä on hauska ja päihteetön nuorten itsensä näköinen tapahtuma, joka tarjoaa muun muassa musiikkia, toiminnallisia pisteitä, päihdeinfoa, maksutonta ruokaa ja juomaa sekä vapaata hengailua.


Broadway Finland on mukana toteuttamassa tätä vaihtoehtoista biletystapahtumaa ja on lupautunut huolehtimaan tilaisuuden tapahtumatekniikasta – lavarakenteista äänentoistoon ja valoihin. Selvä Kesä on toteutettu kahdesti aiemmin Lohjalla, nyt järjestäjänä toimiva Sininauhaliitto toteuttaa sen ensi kertaa myös Helsingissä. Tavoitteena on levittää tapahtuma vaiheittain kaikkialle Suomeen.


Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja esiintyjälista vahvistuu lähiviikkoina. Sitä ja kaikkea tapahtumaan liittyvää voi seurata täältä.


Selvä Kesä 1.6.2019 Helsingin Mustikkamaalla