• Broadway Finland

MUSIIKKIA, KATURUOKAA JA YHDESSÄOLOA!

Kesäkuun alussa Helsingin keskustan tuntumassa järjestettävä Sideways-festivaali koostuu musiikista, monipuolisista aktiviteeteista sekä laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta. Kolmipäiväinen Sideways kokoaa viikonlopun aikana yhteen Helsingin kaikki parhaat puolet!Sidewaysissa esiintyy yli 70 artistia ja yhtyettä, joiden lisäksi tarjolla on yllättäviäkin aktiviteetteja: takavuosina Sidewaysissa on pelattu vanhoja videopelejä, kilpailtu pop-triviassa, nautittu taidenäyttelyistä, joogattu sekä laulettu karaokea indie- ja räppihittien tahtiin. Ruoka- ja juomakattaus on nytkin erinomainen, tarjolla on runsaasti myös alkoholittomia vaihtoehtoja sekä vegaaniruokaa.


Helsingin Kalasatamasta jäähalliin ja Eläintarhan urheilupuistoon siirtyneen festivaalin päälavat sijoittuvat ulkoalueille, mutta sisällä hallissakin on lavoja ja ohjelmaa. Vuodesta 2016 festareilla mukana ollut Broadway Finland toteuttaa tänä kesänä tekniikan Basement-, Sahara- ja Upstairs-lavoille.


 ”Sidewaysin artisteista kannattaa katsastaa ainakin $now ja Litku Klemetti, eikä myöskään Vestan keikkaa kannata missata, koska tämä on se vuosi kun hän tekee läpimurron”, vinkkaa Broadwayn Kimmo Räsänen, joka vastaa nyt toista vuotta koko festivaalin teknisestä esituotannosta.


Sideways 8.–10.6.2018 Helsingin ”Nordiksessa”


Lisätietoja:

sidewayshelsinki.fi