• Broadway Finland

MOBIILILAVA - TÄYDELLINEN LAVA NIEMEEN JA NOTKOONStagemobil on täydellinen esiintymislava, joka nousee niin niemeen kuin notkoonkin käden käänteessä. Saat sen käyttöösi helposti, nopeasti ja edullisesti, ja me huolehdimme puolestasi kuljetuksesta, kokoamisesta ja purkamisesta jolloin sinä voit keskittyä esitykseen.


Toimiva, turvallinen ja tyylikäs esiintymislava on onnistuneen esityksen edellytys. Akustiikan ja tilaratkaisujen tulee tukea esiintyjien tarpeita ja joustaa käyttötarkoituksen mukaan. Tätä kaikkea tarjoaa Stagemobil-lava, joka soveltuu niin bändin, kuoron kuin vaikkapa teatteriryhmän tarpeisiin.

Broadwayn mobiililavassa yhdistyvät vankka saksalainen suunnittelutaito ja muotoiluosaaminen. Markkinoiden innovatiivisimman lavaratkaisun pystytys ja purku sujuu yhdellä miehellä jopa puolen tunnin pintaan! Niinpä pystymme toimittamaan lavan tapahtumaan ja pois supervauhdilla, jolloin tila on esityksen päätyttyä taas vapaasti käytettävissä.

Mobiili lava on varma valinta turvallisuutta arvostavalle, sillä sen vankat rakenteet kestävät erinomaisesti vaihtelevia sääolosuhteita eikä niissä ole käytetty tulenarkoja materiaaleja.

Pinta-alaa lava tarjoaa anteliaat 30m2–42m2, ja katoksen ripustuskantavuus voidaan mitoittaa tarpeisiisi. Kalusto nousee lavalle kätevästi leveitä portaita tai lisätilauksesta ramppia pitkin.

Kirsikkana kakun päällä toteutamme toivomusten mukaan mainostekstiilit, kuten lavan etureunan banderollit ja taustakankaan.


Stagemobil on huippuratkaisu niin kesän kuin tulevan syksynkin lavatarpeisiisi.

Kysy lisää lavasta, kustannuksista ja varaustilanteesta!


tapahtuma@broadway.fi