• Broadway Finland

MENOVINKIT SLUSH JA DIGITAL SILVER

Slush Helsinki on kasvanut nopeasti Euroopan kiinnostavimmaksi teknologia- ja kasvuyritystapahtumaksi. Yksi sen uusia oheistapahtumia on seniorikansalaisten tarpeita kartoittava Digital Silver.

Marraskuun lopussa käynnistyvä kasvuyritysten ja pääomasijoittajien kansainvälinen kohtaaminen Slush pursuaa energiaa ja innostusta. Vierailijoita on pian parinkymmenen tuhannen luokkaa ja startup-yrityksiä yli kaksituhatta. Slushiin osallistuu satamäärin median edustajia ja striimin välityksellä tapahtumalla on miljoonayleisö.

Broadway Finland suunnittelee ja toteuttaa Slushiin muun muassa rakenteita ja äänentoistoa. Myös Hokkuspokkus ahertaa tapahtumassa täydellä tiimillä, tonttinaan erikoisosaamista vaativat kangastoteutukset.


Varaslähdön Slushiin voi ottaa jo paria päivää aiemmin, kun Wanhassa Satamassa järjestettävä Digital Silver -tapahtuma kutsuu yritykset, julkisen alan sekä kolmannen sektorin verkostoitumaan ja hakemaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Slushin oheistapahtumiin kuuluva, Helsingin Katajanokalla järjestettävä Digital Silver pyrkii rakentamaan innovatiivista toimintaympäristöä ikääntyvän väestön digitaalisille palveluille ja tuotteille. Tilaisuutta isännöivät ex-pääministeri Esko Aho ja  Global Coalition on Agingin toimitusjohtaja Mike Hodin.

Broadway on myös Digital Silverin tapahtumatekniikan taustalla huolehtimassa, että kaikki näkyy, kuuluu ja toimii!

Kannattaa merkata kalenteriin Slush Helsinki ja Digital Silver.

Digital Silver 28.11.2017 Wanhassa Satamassa Slush Helsinki 30.11–1.12.2017 Messukeskuksessa


Lisätietoja: Slush Digital Silver