top of page
  • Writer's pictureBroadway Finland

LIFT NOSTAA MEDIAA, TAIDETTA JA KULTTUURIA

Lokakuun loppupuoliskolla Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä LIFT Helsinki tutkailee median, taiteen ja kulttuurin uusia ulottuvuuksia.LIFT Helsingin taustavoimat kokevat, että maailma tarvitsee yhdessä tekemistä, luovuutta ja merkityksellisiä tarinoita. Ensimmäistä kertaa järjestettävän media-, kulttuuri- ja taidealojen sekä luovan talouden ammattilaistapahtuman ohjelma rakentuu kiintoisista alustuspuheenvuoroista, paneelikeskusteluista, työpajoista, tapaamisista, pitchaus-kilpailusta ja iltajuhlista.


Kaksipäiväisen tapahtuman avauspäivänä keskitytään median uusiin ilmiöihin ja toisena kulttuuriin. Pääosin englanninkielisen LIFT Helsingin työpajoista ja puheenvuoroista osa pidetään suomeksi.


Puhujiksi ja esiintyjiksi on saatu kiinnostava miksaus kansainvälistä ja kotimaista talenttia Westworldista Alexander Bardiin ja Paola Suhosesta (Ivana Helsinki) Kai Kartioon (Amos Rex). Ylen Media Digital Summit -tapahtuma on sulautettu mukaan LIFT-festivaaliin, ja ohjelmaan liittyvässä LIFT Pitch -kisassa esitellään peräti tusina luovan alan uutta tuote- tai palveluideaa. LIFTin takana ovat Yle, Kaapelitalo, Helsingin kaupunki, AVEK, TAIKE, TAKU, Creative Finland sekä AGMA.


LIFT-tapahtuman teknisestä kokonaissuunnittelusta vastaa Sun Effects Oy, jolle Broadway Finland toimittaa muun muassa äänitekniikan kahdelle tapahtumalavalle, kuvatekniikan sekä kameratekniikan YLE:n striimausta varten.


LIFT Helsinki 17.–18.10.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla

bottom of page