• Broadway Finland

KAKKONEN ON YKKÖNEN!

Broadwayn kalustohalliin on juuri saapunut L-Acousticsin uudenkarhea, kattava KIVA II -setti valmiina vastaamaan kaikkiin äänentoiston tarpeisiin.Rental-firmojen 2000-luvun suursuosikin KIVA:n odotettu seuraaja tuo uutta joustoa ja lisää käyttömahdollisuuksia äänentoistojärjestelmien saralle.


Edeltäjänsä kokoinen ja vain nimellisesti painavampi KIVA II tarjoaa roimat 6 desibeliä enemmän äänenpainetta ja headroomia. Kaiutinyksikkö säteilee 100-asteisen vaaka-akselin ja maksimissaan 15-asteisen pystyakselin raameissa, bassotoisto ulottuu entistä alemmas ja diskantin suuntakuvio vaaka-akselilla on aiempaakin tasaisempi.


Merkittävä suorituskyvyn kasvu tekee KIVA II:sta poikkeuksellisen monikäyttöisen PA:n, sillä se toimii palvelee perinteisen pitkän line array -ripustuksen lisäksi niin yksittäisenä fillikaappina kuin tolpan nokassa jopa kolmen kaiuttimen pinoina.


Samasta kaiutinmallista rakentuu tarpeita vastaava setti klubeilta areenoille ja seminaareista ulkoilmafestareille pelkästään asetelmaa ja määrää muuttamalla.

Broadwayn kookkaaseen kattaukseen sisältyy 18 kokoaluekaiutinta ja kuusi niihin sopivaa uutta sub-yksikköä – ja jos se ei riitä niin lisää järjestyy tarpeen mukaan.


Kysy lisää Jari Vainiolta