top of page
  • Writer's pictureBroadway Finland

Broadcast 1 - 2019

Hyvä BroadCastin vastaanottaja! Tapahtumatuotannon näkökulmasta talvikausi alkaa olla paketissa, vaikka suven rientoihin onkin vielä pikkuisen matkaa. Suunnittelupöydille nousevat kuitenkin jo kesätapahtumien rinnalla hiljalleen myös syyskauden seminaarit, kokoukset ja yritystapahtumat.Varsinkin syksyyn ajoitettujen tilaisuuksien osalta on syytä muistuttaa Suomen EU-puheenjohtajakaudesta, joka alkaa heinäkuussa ja jatkuu vuoden loppuun. Puheenjohtajamaana Suomi muun muassa suunnittelee ja johtaa EU-neuvoston ja sen valmisteluelinten kokouksia kaikilla tasoilla. Voidaan olettaa, että puheenjohtajakausi haukkaa niin tila- ja majoitusresursseja kuin tapahtumatekniikkayritystenkin kapasiteettia. Syksyksi kaavaillun tilaisuuden valmistelut kannattaa siis polkaista käyntiin jo nyt, kun paikkoja, laitteita ja tekijöitä vielä riittää – ja on jopa varaa valita.


Broadway Finland ja Hokkuspokkus tarjoavat ratkaisut tapahtumaan kuin tapahtumaan, yksittäisestä laitevuokrauksesta aina tapahtumapaikan visualisoinnin sisältävään kokonaisvaltaiseen ”avaimet käteen”-toimitukseen. 

Kevään ensimmäinen BroadCast-julkaisu tarjoaa raportin Broadway Finlandin näyttävästä uuden vuoden keikasta Senaatintorilta, johon arvaamattomat sääolot toivat oman jännitysmomenttinsa.

Kerromme myös ajankohtaisista tuoteuutuuksista ja kulttuuritapahtumista, esittelemme tekijän Broadway Finlandin Hokkuspokkus-osastolta sekä tarjoamme vinkkipaketin, jonka pohjalta on jouhevaa lähteä suunnittelemaan esimerkiksi yritys- tai  yleisötilaisuutta yhdessä luotettavan tapahtumatekniikkayrityksen kanssa.


Tervetuloa lukemaan BroadCastia – pidetään yhteyttä!

bottom of page