Referenssejä

Näistä olemme ylpeitä

Jokainen tilaisuus on erilainen. Huolellisesti suunniteltu on puoliksi tehty. Tutustu toteuttamiimme tapahtumiin ja kysy lisätietoja. Katso Broadwayn referenssejä facebookista.

 

Pitkäaikainen yhteistyö kannattaa

Pitkaaikainen yhteystyo kannattaa

Suomen johtava aikakauslehtikustantaja Sanoma Magazines Finland on tehnyt pitkään hedelmällistä yhteistyötä Broadway Finlandin somistamiseen ja lavastamiseen erikoistuneen yhteistyökumppanin HokkusPokkuksen kanssa.

Tapahtumapäällikkö Merja Niklander kehuu toteutuksissa näkyvää taidokasta kädenjälkeä ja lämminhenkistä otetta. “Kaikissa toteutuksissa on ollut poikkeuksetta loistokas idea, joka toteutetaan aina viimeisintä sisustuksellista yksityiskohtaa myöten vankalla ammattitaidolla”, Merja kertoo.

Wanaja Festival 2011

Broadway toteutti Hämeenlinnassa järjestetyn Wanaja Festivalin päälavan valo- ja äänitekniikan.

Tekniikka toteutettiin nopealla aikataululla, vain noin viikkoa ennen festivaalia tulleen tilauksen myötä.

Festivaalilla esiintyi laaja kirjo suomalaisia kärkinimiä sekä Brittiläiset Manic Street Preachers ja The Darkness. Kiireisestä ajankohdasta ja aikataulusta huolimatta tapahtuma sujui teknisiltä puitteiltaan erinomaisesti.

Via Crucis 2011

Broadway Finland Oy oli toteuttamassa Via Crucis – Ristin tie pääsiäisvaellusta joka järjestettiin jo 16.kerran.

Noin 15 000 henkeä oli seuraamassa näytelmää joka alkoi Kaisaniemen puistosta, ja jatkui sieltä Säätytalon kautta Tuomiokirkolle.

Äänentoisto hoidettiin L-acoustics dV-DOSC ja Kiva-Kilo järjestelmillä. Valopuolella perinteisen kaluston lisäksi näyttämöä valaisivat Roben 700EAT ja 2500EAT –heittimet.

Assembly 2011 Hartwall Areenalla

Broadway toimitti vuosittaiseen Assembly Summer -kesätapahtumaan tapahtumatekniikan.

Tapahtuman audiovisuaalinen laatu on yksi tapahtuman kantavia voimia. Tälle vuodelle tapahtuma uudistui teknisesti ja varsinkin valopuolen näyttävyyttä lisättiin selkeästi, sekä äänentoistollisesti ensimmäistä kertaa mukaan areenalle tulivat bändit.

Nelipäiväisen tapahtuman kävijämäärä oli reilu 6000 ja koko Hartwall-areena kaikkine tiloineen oli käytössä.

 

Broadway toteutti äänentoistotekniikan Suureen Palokuntapäivään

Helsingin kaupungin pelastuslaitos järjesti torstaina 8. syyskuuta 2011 klo 9-19 Kampissa Narinkkatorilla ja vanhan linja-autoaseman aukiolla Suuri palokuntapäivä -tapahtuman.

Tapahtuman äänentoisto perustui kokonaisuudessaan L-acoustics äänentoistojärjestelmään.

Tapahtumassa esiteltiin pelastuslaitoksen toiminnan koko kirjo onnettomuuksien ehkäisystä ja tulipalojen sammutuksesta ensihoitoon. Tämä tapahtuma liittyi pelastuslaitoksen 150v. juhlavuoteen

 

Kansallisooppera Joensuussa

Broadway Finland toteutti tekniset puiteratkaisut ja lavarakenteet Suomen Kansallisoopperan esitykseen Joensuun Urheilutalossa.

Toimitimme raskasrakenteisen ripustusjärjestelmän, massiivisen esiintymislavan, valaistuksen, kuvatoteutuksen sekä äänentoiston. Esityksen rakennuksen ja purun tiukat aikataulut olivat ennakkosuunnittelun merkittävin haaste, mutta totutusti kaikki oli ajallaan valmista ja esitys saatiin vietyä onnistuneesti läpi kahtena iltana.

Muodostelmaluistelun MM-kilpailut Helsingissä

Broadway toteutti äänistudion ja äänikontrolloinnin Helsingin Jäähallissa 8.-10.4. pidettyihin Muodostelmaluistelun MM-kilpailuihin.

Broadwayn vastuualueena oli muodostaa lopulliset esitysnauhat kilpailijoiden musiikista ja kontrolloida tarkasti aikataulutettuja esityksiä äänentoiston osalta.

Lisätietoa kilpailuista löydät Suomen Taitoluisteluliitto Ry:n sivuilta http://www.stll.fi/2011_synchro_worlds/

Paulig avasi uuden paahtimon

Kahviyhtiö Paulig rakensi uuden paahtimon Vuosaaren uudelle satama-alueelle ja sen avajaisista vastasivat tuotantoyhtiö Woltti sisällön osalta ja Broadway Finland Oy toteutuksen osalta.

Avajaisista tuli näyttävä tapahtuma, joka huomioitiin laajalti medioissa kautta maan, onhan Suomi kahvikansaa. Uuden paahtimon tunnusmerkkinä on kolme talonkorkuista paahdinta pääsisäänkäynnin viereisessä hallissa, joiden juhlava valaisu jäi varmasti kaikkien vieraiden mieleen.

Broadway Finland Oy toivottaa Paulig Oyj:lle kahvintuoksuisia hetkiä uusiin toimitiloihin.

 

Kilke 2010

Broadway Finland Oy oli KILKE 2010 Partion suurleirin esitysteknisenä toteuttajana.

Edellisen TARUS 2004 leirin toteuttajana hääri silloinen Starlike L&SD, joten perinteet velvoittaa olemaan aina valmiina kun pyydetään. Avajaiset olivat näyttävä tapahtuma Sorin sirkuksen ohjaamana Pitkänniemenjärvellä, neljän kirkkoveneen ja Velhoveneen, sekä 12 000 partiolaisen vuorovaikutuksen raikuessa pitkin Evon metsiä.

Keskelle metsää suppaan raivattu esiintymislava toimi näyttämönä musiikkiteatterille, Jumalanpalvelukselle, alaleirien iltanuotioille, sekä leirin päättäjäisille, jotka tosin meinasivat jäädä toteutumatta puun kaaduttua tuulen voimasta voimalinjalle aivan lavan edessä kameramiesten vieressä. Onneksi tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja päättäjäiset starttasivat hetken myöhässä.

Leirin päätteeksi teknikkomme saivat partiohuivit ja vihkimyksen erityispartiolaisiksi.