ADJ, QAIP, Broadway Finland, tapahtumatekniikka, valotekniikka, akkuvalot, valaistus
Tiistai 26.03.2019

Tyylikästä tapahtumavalaisua!

QAIP yhdistää langattomuuden, pienen koon ja helpon sijoittelun säänkestävään pakettiin.

 

ADJ:n Element Par -malliston QAIP on IP54-sertifioituun koteloon pakattu, pölyltä ja roiskevedeltä suojattu akkukäyttöinen lattiavalaisin sisä- ja ulkokäyttöön. Jopa 700 metrin näköetäisyydeltä langattomasti DMX-ohjattava uutuus sisältää kuusi 5W RGBA-lediä, joiden Amber-komponentilla terästetty värimiksaus tuottaa rajattoman kirjon kiinnostavia sävyjä aina lämpimiin ja syviin oransseihin asti, jollaisia ei perinteisellä RGB-teknologialla saada aikaan.

 

14-asteinen avauskulma tuottaa ihanteellisen keilan esimerkiksi seiniin, verhoihin, pilareihin, patsaisiin ja puihin, ja auttaa loihtimaan valaisun, joka sopii tapahtumasi luonteeseen – hillityn tyylikkäästä voimakkaaseen efektiin.

 

Kahvalla ja telineellä varustettu QAIP on poikkeuksellisen kevyt ja helppokäyttöinen, ja palvelee näppärästi ilman virta- ja ohjauskaapeleita myös esimerkiksi tapahtumapaikan julkisivuvalaisun tarpeita.

 

Heittimet kulkevat keikalle kätevästi pyörillä varustetuissa kuuden kappaleen laatikoissa sekä neljän kappaleen vedettävissä lataussalkuissa. Valaisimet ovat siis aina käyttövalmiita nopeasti ja mutkattomasti – ilman turhaa kikkailua.

 

Katso esittelyvideo ja kysy lisää meiltä!

 
Hyvä BroadCastin vastaanottaja! Tapaht
Senaatintorin uusivuosi on Helsingin kaupungin tuottama
Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee
Olipa suunnitteilla yritysjuhlat, suuren luokan viihdes
Koulujen päätöspäivä on nuorille riskialtis päivä, jona moni ajautuu ryhmän paineessa kokeilemaan päihteitä ens