Broadway tanssi akkuvalo
Tiistai 09.10.2018

Tyyliä ja tunnelmaa!

Luo tapahtumallesi uutta ilmettä Asteran tyylikkäillä lediputkilla – säänkestävä RGBW-lediuutuus AX1 kiinnittää taatusti huomion, luo tunnelmaa ja tuo ennen kokematonta dramatiikkaa niin sisä- kuin ulkotilaisuuksiin!

 

Ulkoisen inspiraationsa kuin Star Warsin lasermiekoista hakenut Asteran AX1 on upea, uniikki uutuus, joka sopii niin tunnelmanluojaksi tapahtumiin kuin katseenvangitsijaksi esiintymislavalle – ja jopa esiintyjien käsiin. Langaton ohjaus antaa luovuudelle siivet: akkukäyttöiset lediputket voidaan ottaa osaksi esitystä, tanssijoiden käsiin pyöriteltäväksi.

 

AX1:llä voidaan valaista tiloja, nostaa esiin yksityiskohtia ja luoda epäsuoria valaisu-

efektejä. Vain mielikuvitus on rajana, sillä valaisin kiinnittyy helposti trusseihin ja muihin olemassa oleviin rakenteisiin, minkä lisäksi sillä voidaan luovasti somistaa tapahtuma-aluetta ja rajata vaikkapa kulkuväyliä kevyen lattiajalan avulla.

 

Putken kuuttatoista itsenäisesti ohjattavaa värisegmenttiä hallitaan langattomasti DMX:llä, valmistajan kaukosäätimellä tai mobiiliapplikaatiolla. AX1 latautuu kätevästi kahdeksan valaisimen kuljetussalkussa, jossa kertalataus tarjoaa huoletonta toiminta-aikaa jopa 20 tuntia. Asteran 28 watin tehoinen, IP65-suojattu ja turvavalaisutoiminnonkin tarjoava AX1 on varustettu 180 asteen avauskulmalla ja muun muassa stroboefektillä.

 

Broadway käyttää AX1-lediputkia omissa tapahtumatoteutuksissaan ja tarjoaa moneen taipuvia uutuuslamppuja luonnollisesti myös vuokrakäyttöön.

 

Katso esittelyvideo
 

Tutustu valmistajan sivuihin 

 

Kysy lisää meiltä!

 

 

 
Onnistunut, mieleenpainuva tapahtuma ei synny kättä vää
Olipa suunnitteilla yritysjuhlat tai mammuttiluokan kon
Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee
Lokakuun loppupuoliskolla Helsingin Kaapelitehtaalla jä