Tiistai 16.08.2016

Tyyliä ja tunnelmaa!

Kirkasta tapahtumasi ilmettä Asteran tyylikkäillä ledispoteilla – vedenpitävä RGBW-lediuutuus Lightdrop AX3 kerää huomion ja luo tunnelmaa niin sisä- kuin ulkotilaisuuksiin!

Magneettikiinnitteinen Lightdrop taipuu kevyesti moniin käyttökohteisiin kattoripustuksesta kauniiksi pöytäkoristeeksi, voidaan varustaa sankasuuntauksella tai sujauttaa Broadwayn räätälöimällä adapterilla huomaamattomasti mustaan mikrofonijalkaan.

Diffuusorin kanssa ja 25, 40 tai 60 senttimetrin opaalipalloon kätkettynä valaisin toimii huippunäppärästi kauko-ohjattavana täyden väriskaalan somistuselementtinä. Varmatoimisia, akkukäyttöisiä lamppuja ohjataan langattomasti DMX:llä, valmistajan kaukosäätimellä tai mobiiliapplikaatiolla.

Suuren suosion saaneet Lightdropit latautuvat kätevästi kuuden yksikön kuljetussalkuissa, joissa kertalataus tarjoaa huoletonta peliaikaa jopa 15 tuntia.

Luonnollisesti tarjoamme Asteran spotteja vuokralle myös muiden tapahtumatalojen käyttöön.

Kysy lisää meiltä

FCG:n talous- ja rahoitusfoorumi kokoaan vuosittain laivalastillisen kuntapäättäjiä ja rahoitusalan vaikuttajia Silja Symphonyn risteilylle
Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaan.
Vaikka kesä onkin vielä kukkeimmillaan, nyt on korkea aika käynnistää loppusyksyn henkilöstöjuhlien ja pikkujoulujen valmistelut.
Broadwayn väki ei suinkaan lekotellut kesäkautta joutilaana laiturin nokassa.
Syksy on tapahtumia tulvillaan.