Tiistai 08.11.2016

Suomi 100 – lupa juhlia!

Spesiaalivuosi 2017 on jo nurkan takana. Suomi 100 -teema tarjoaa ainutkertaiset puitteet niin yritysten kuin yhteisöjen toiminnan esittelyyn ja juhlistamiseen. Kerro ajatuksistasi – Broadway Finland hoitaa suunnittelun ja toteutuksen.

 

Hyppää kyytiin

• Lähtölaukaus Suomi 100 -vuoteen pamahtaa muutaman viikon päästä. Juhlavuoden teema kantaa kauas ja kattaa paljon, joten edustitpa yritystä tai yhteisöä, nyt kannattaa juhlia – se on enää toteutusta vaille.

• Jos olet pantannut juhlatilaisuuden järjestämistä, sille on nyt hyvä hetki kuin tarjottimella. Suomi 100 -juhlahumun kyytiin kannattaa hypätä – vielä ehtii!

• Nyt ei juhlalle tarvitse ideoida teemaa, sillä tarjolla on paras mahdollinen: Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlat. Suomi 100 ja sinun yrityksesi – siinä on juhlan aihetta kerrakseen!

 

Ollaan ylpeitä

• Jos edustamallasi taholla on taustaa, joka kantaa ja josta haluat kertoa, älä suotta jää odottamaan seuraavia pyöreitä vuosia vaan tartu kiinni. Nyt kelpaa juhlia, ihan luvan kanssa!

• Ei ole syytä vähätellä omia aikaansaannoksia, vaan osaaminen kannattaa nostaa ansaitsemaansa arvoon. Nyt on hyvä tilaisuus kertoa ulkopuolisillekin siitä, että valmistat tai suunnittelet kotimaisia tuotteita, työllistät suomalaisia tai vaalit täkäläistä kulttuuria.

• Aiheen ei tarvitse olla iso ja mukaan mahtuvat kaikki – leipomosta kirjallisuusseuraan.

 

Kaikki mukaan

• Suomi 100 -teema ei kosketa vain kotimaisia yrityksiä ja yhteisöjä, vaan ”Suomen ystäviä” – kansainvälisiä toimijoita, joilla on jalansija maassamme. Suomi 100 -teemaa voikin helposti yhdistää vaikkapa paikalliseen tuotelanseeraustilaisuuteen.

• Varsinaisten juhlatapahtumien lisäksi voit kohottaa muitakin vuosikalenteriin merkattuja menoja henkilöstötilaisuuksista TyKy-päiviin Suomi 100 -teemalla.

• Lisätietoja osoitteessa http://suomifinland100.fi

 

Broadway jeesaa

• Broadway tarjoaa ja räätälöi Suomi 100 -teemaan ”Avaimet käteen”-paketteja äänentoistoa, valaistusta, screenejä, goboja, graafista ilmettä ja taustakankaita myöten.

• Mietitpä sitten mittavaa yritystapahtumaa, pientä kyläjuhlaa tai tarkoin rajattua teemapäivää, meiltä löytyy kaipaamasi suunnittelupanos: Broadway tuo tekniikan ja Hokkuspokkus kuorruttaa sen luomalla tapahtumallesi oikean ilmeen.

• Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin suunnittelusta toteutukseen kaikkine elementteineen: tapahtumatekniikasta ohjelmaan ja teemoitettuun cateringiin asti.

 

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä hienot kekkerit!

jussi.kylliainen@broadway.fi

 

PS. Pidetään juhlahumunkin keskellä mielessä kevätkauden yhtiökokoukset, osavuosikatsaukset ja julkaisutapahtumat. Niihinkin löydät kaiken tarvitsemasi tekniikan ja tehokeinot Broadwaylta!

 
RTV-Yhtymä juhlisti 65-vuotiasta menestystarina
Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaa
Uusi KabuKlip-kiinnitysjärjestelmä tekee kabukiverhojen käyttämisestä ennenko
Onnistuneen yleisötapahtuman takeena on turvallisuusmääräysten noudattaminen.
Miltä tuntuisi saalistaa susilaumassa tai kokea esitys uima-asussa?