Broadway Coffee festival
Keskiviikko 15.02.2017

Menovinkit - Teosvälitys ja Coffee Festival

Pitäisikö aloittaa oman kuvataidekokoelman kerääminen? Tai miltähän tuntuisi oppia tekemään huippuhyvää kahvia baristan opastuksella? Nämä ja paljon muuta selviää suuntaamalla maalis–huhtikuussa Kaapelitehtaalle Teosvälitys- ja Helsinki Coffee Festival -tapahtumiin.

 

Maalaustaiteen vuosittainen suurtapahtuma valloittaa jälleen Kaapelitehtaan Merikaapelihallin. Perinteisesti lähes 20 000 kävijää kerännyt tapahtuma esittelee maaliskuussa yli 1500 taideteosta lähes kuudeltasadalta taiteilijalta kautta Suomen. Taidemaalariliiton järjestämä Teosvälitys antaa ainutlaatuisen kokonaiskuvan Suomen nykymaalaustaiteesta sekä tilaisuuden tavata taidekentän ajankohtaisia tekijöitä. Tämänkertaisessa tapahtumassa jalansijaa saavat myös uraansa aloittelevat nuoret taiteilijat.

Teoksia on esillä kaikista tyylisuunnista, toteutettuina maalaustaiteen eri tekniikoilla. Oman kokoelman keräämisen aloittaminen ei voisi olla tämän helpompaa.

Teosvälitys järjestetään 11.–19. maaliskuuta Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, Helsingin Ruoholahdessa.

 

Toinen tärppi pääkaupunkiseudun kevään tapahtumatarjonnasta on Helsinki Coffee Festival, jonka teemat kiertyvät otsikon mukaisesti suomalaisten lempijuoman, kahvin, ympärille.

Perinteikäs, samalla monine lajeineen myös tämän hetken kuuma trendijuoma saa huhtikuussa jo kolmatta kertaa oman tapahtumansa, joka täyttää Kaapelitehtaan tuhansista ammattilaisista ja kahvifaneista, teen ystäviäkään unohtamatta.

Kaapelitehtaalla 21.–23.4 opetellaan tekemään maistuvaa kahvia myös kotiloissa baristan opastuksella, päästään maistelemaan erilaisia kahveja ympäri maailman sekä tutustutaan suomalaisiin paahtimoihin ja kahvikulttuuriin. Festivaalin starttipäivä on varattu ammattilaisille, viikonloppu on avoin yleisölle.

 

Kannattaa siis poiketa Kaapelitehtaan Teosvälitys- ja Helsinki Coffee Festival -tapahtumissa. Luonnollisesti Broadway Finland on näidenkin tapahtumien takana – huolehtimassa, että kaikki kuuluu ja näkyy!

 

 

Lue lisää:

painters.fi/teosvalitys

helsinkicoffeefestival.com

 
Slush on kasvanut nopeasti Euroopan kiinnostavimmaksi teknologia- ja kasvuyri
Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaa
Pipe & Drape -teleskooppitelineillä saat nostettua tapahtumatilassa esiin sen mitä haluat, ja peitettyä sen minkä et tahdo näkyvän.
Yritysmaailman tapahtu
Nyt on korkea aika käynnistää niin kevään, kesän kuin syksynkin tapahtumien v