Hokkuspokkus tapahtuma
Keskiviikko 15.02.2017

Kevättä firmassa!

Yritysmaailman tapahtumakalenterin vuosikello tikittää nyt kohti yhtiökokouksia, tulosjulkistamisia sekä kevään messutapahtumia.

 

 

Yhtiökokous on yrityksen vuodenkierron tärkein tapahtuma. On syytä varmistaa, että niin yhtiökokoukset, tulosjulkistukset, osavuosikatsaukset kuin tiedotustilaisuudet sujuvat vaivattomasti ja ilman teknisiä pulmia.

Kaikissa yritystilaisuuksissa on ensiarvoisen tärkeää, että puhe kuuluu ja esiintyjät näkyvät. Tapahtumatekniikkaan erikoistunut Broadway Finland tarjoaa tarvittavan tekniikan ja rakenteet onnistuneisiin yritystapahtumiin, ja auttaa myös niiden visualisoinnissa ja toteutuksessa.

Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilöstömme takaa, ettei yritys jää pulaan teknisissä järjestelyissä. Toimitamme yhtiökokoukseen ja muihin yritystapahtumiin valon, kuvan, äänen, lavan ja somisteetkin. Teemme yhteistyötä tapahtumatoimistojen ja cateringyritysten kanssa, joten voimme tarjota järjestelyt myös kattavasti ”avaimet käteen”-periaatteella.

 

 

Messut kuuluvat useimpien yrityksien jokavuotiseen markkinointisuunnitelmaan. Messuille osallistumisen etuja ovat esimerkiksi suuren asiakasjoukon tavoittaminen yhtäaikaisesti sekä messuilla syntyvät suorat kontaktit. Toisaalta messut vaativat ajallisia ja taloudellisia resursseja rahallisia panostuksia, ja myös kisakestävyyttä itse messupäivinä.

Messuille osallistumista kannattaakin valmistella hyvin, jotta saavutetaan se hyöty, jota panostuksella tavoitellaan. Ajatuksella toteutettu messuosallistuminen tuottaa yritykselle paljon takaisin jo messupäivinä, mutta varsinkin messujen jälkeen.

Itse messutapahtumassa kannattaa satsata yrityksen brändin mukaiseen, tavoitteita ja ydinviestiä palvelevaan osastoon. Messuosasto on kuin tuotepakkaus kaupassa – sen täytyy erottua edukseen runsauden keskellä. Luovuus kunniaan!

 

 

Olipa yrityksenne agendalla kevätkauden yhtiökokous, osavuosikatsaus, julkaisutilaisuus tai messut, on tärkeää, että niiden tapahtumatekniikka on osaavissa käsissä. Sen varmistavat Broadway Finland sekä visualisointiin ja messusomistuksiin erikoistunut Hokkuspokkus.

 

 

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä lisää!

jussi.kylliainen@broadway.fi

Slush on kasvanut nopeasti Euroopan kiinnostavimmaksi teknologia- ja kasvuyri
Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaa
Pipe & Drape -teleskooppitelineillä saat nostettua tapahtumatilassa esiin sen mitä haluat, ja peitettyä sen minkä et tahdo näkyvän.
Nyt on korkea aika käynnistää niin kevään, kesän kuin syksynkin tapahtumien v
Pitäisikö aloittaa oman kuvataidekokoelman kerääminen?