Tiistai 08.11.2016

Joustoa KabuKlip-mekanismilla!

Uusi KabuKlip-kiinnitysjärjestelmä tekee kabukiverhojen käyttämisestä ennenkokemattoman joustavaa ja näyttävää.

 

Putoava kabukiverho on näyttävä erikoisefekti kaikenlaisissa tapahtumissa konserteista tuotelanseerauksiin. Esirippuna palvelevan kabukin pudotus on pysähdyttävä hetki, ja tärkeä osa tilaisuuden käsikirjoitusta. Kabukin takaa paljastuva näky on tapahtuman todellinen Vau-elementti!

 

Pudotukseen saadaan haluttu efekti vaihtelemalla verhon väriä, materiaalia, paksuutta ja kokoa – kabuki voi olla henkäyksen kevyt, läpikuultava ja leijailla alas hiljalleen tai se voi olla tumma, peittävä ja humahtaa alas näyttävästi. Verhoa voidaan valaista edestä tai tuottaa siihen varjokuvia taustavalaisulla. Tyypillisesti verhoa hyödynnetään myös projisointipintana. Hokkuspokkuksen kangasvarastosta löytyy erilaisia kabukiin soveltuvia materiaaleja ja ompelimomme on myös tehnyt eri tarkoituksiin sopivia valmiita verhoja.

 

Kabukikäyttöön suosittelemme uutta KabuKlip-pudotusjärjestelmää, joka ei vaadi kankaaseen renkaita muita erityisviimeistelyjä, vaan sen avulla verho putoaa luonnollisen kauniisti, eikä aiheuta vahinkoa alas tullessaan. Perinteisistä magneettilaukaisimista poiketen KabuKlipin voi kiinnittää haluttuun kohtaan kangasta – myös sivuun tai alareunaan, mikä mahdollistaa esimerkiksi lycrakankaiden pingottamisen näyttävän muotoisiksi valo- ja projisointipinnoiksi, kuten purjeiksi tai neliöiksi.

Yksi KabuKlip kannattelee jopa 50 m2 Molton-kangasta, pitää kankaan varmasti paikoillaan ja pudottaa sen luotettavasti – halutulla hetkellä!

 

Lisää infoa: Linkki valmistajan sivuille

RTV-Yhtymä juhlisti 65-vuotiasta menestystarina
Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaa
Spesiaalivuosi 2017 on jo nurkan takana.
Onnistuneen yleisötapahtuman takeena on turvallisuusmääräysten noudattaminen.
Miltä tuntuisi saalistaa susilaumassa tai kokea esitys uima-asussa?