BROADCAST

Yli 25 vuoden kokemus tapahtumatekniikasta on jakamisen arvoinen.

 

pääkirjoitus, Broadcast, broadway, tapahtumatekniikka, tapahtumatuotanto, av-kalusto
Tiistai 26.03.2019

Hyvä BroadCastin vastaanottaja! Tapahtumatuotannon näkökulmasta talvikausi alkaa olla paketissa, vaikka suven rientoihin onkin vielä pikkuisen matkaa. Suunnittelupöydille nousevat kuitenkin jo kesätapahtumien rinnalla hiljalleen myös syyskauden seminaarit, kokoukset ja yritystapahtumat.

 


Broadway Finland, tapahtumatekniikka, tapahtumatuotanto, Helsinki, uusivuosi
Tiistai 26.03.2019

Senaatintorin uusivuosi on Helsingin kaupungin tuottama vuosittainen suuri yleisötapahtuma, jonka Yleisradio televisioi suorana lähetyksenä. Tämänvuotisen show’n tekniikasta ja visualisoinnista vastanneen Broadway Finlandin kokonaisvaltainen osaaminen ja laadukas tuotanto välitettiin tv:n kautta kaikkialle maahan.

 


ADJ, QAIP, Broadway Finland, tapahtumatekniikka, valotekniikka, akkuvalot, valaistus
Tiistai 26.03.2019

QAIP yhdistää langattomuuden, pienen koon ja helpon sijoittelun säänkestävään pakettiin.

 


Sofia Hokkanen, Broadway Finland, Hokkuspokkus, Broadcast
Tiistai 26.03.2019

Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaan. Kevätkauden uutiskirjeessä vuoron saa Broadwayn Hokkuspokkus-tiimin Sofia Hokkanen.

 

Millainen on koulutustaustasi?


Broadcast, Broadway Finland, askelmerkit, tapahtuman suunnittelu
Tiistai 26.03.2019

Olipa suunnitteilla yritysjuhlat, suuren luokan viihdeshow tai mitä tahansa siltä väliltä, tiettyjen suuntaviivojen seuraaminen takaa lopputuloksen, jota niin tilaaja, tekninen toteuttaja kuin juhlien vieraatkin muistelevat lämmöllä pitkään.

 


Selvä kesä, Broadcast, Broadway Finland, tapahtuma, tapahtumatekniikka
Tiistai 26.03.2019

Koulujen päätöspäivä on nuorille riskialtis päivä, jona moni ajautuu ryhmän paineessa kokeilemaan päihteitä ensimmäistä kertaa. Selvä Kesä kutsuu vastuullisia tahoja pitämään nuorista huolta, ja kannustaa tarjoamaan vaihtoehtoisen tavan juhlia kesäloman aloitusta.


Broadway tapahtumatuotanto MCC Scandic Hotels
Tiistai 09.10.2018

Onnistunut, mieleenpainuva tapahtuma ei synny kättä vääntämällä vaan yhteen hiileen puhaltamalla. Scandic Hotelsin suuret henkilöstöjuhlat synnytettiin hedelmällisessä vuorovaikutuksessa tilaajan ja tapahtumatoteuttajan kesken.

 


Tiistai 09.10.2018

Olipa suunnitteilla yritysjuhlat tai mammuttiluokan konsertti, niillä on yllättävän paljon yhteistä, josta voi ammentaa puolin toisin. Onnistuneen tapahtuman taustalla on aina toimiva yhteispeli tilaajan ja toteuttajan välillä, mutta millainen mahtaa olla tapahtumatuotannon koko kaari suunnittelusta toteutukseen?

 


Broadway tanssi akkuvalo
Tiistai 09.10.2018

Luo tapahtumallesi uutta ilmettä Asteran tyylikkäillä lediputkilla – säänkestävä RGBW-lediuutuus AX1 kiinnittää taatusti huomion, luo tunnelmaa ja tuo ennen kokematonta dramatiikkaa niin sisä- kuin ulkotilaisuuksiin!

 


Broadway Maria Kupila Hokkuspokkus
Tiistai 09.10.2018

Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaan. Syyskauden uutiskirjeessä vuoron saa Maria Kupila, jonka vastuualuetta ovat tapahtumien visuaalinen suunnittelu ja toteutus Broadwayn Hokkuspokkus-ryhmässä.

 


Pages