BROADCAST

Yli 25 vuoden kokemus tapahtumatekniikasta on jakamisen arvoinen.

 

Broadway tapahtumatuotanto MCC Scandic Hotels
Tiistai 09.10.2018

Onnistunut, mieleenpainuva tapahtuma ei synny kättä vääntämällä vaan yhteen hiileen puhaltamalla. Scandic Hotelsin suuret henkilöstöjuhlat synnytettiin hedelmällisessä vuorovaikutuksessa tilaajan ja tapahtumatoteuttajan kesken.

 


Tiistai 09.10.2018

Olipa suunnitteilla yritysjuhlat tai mammuttiluokan konsertti, niillä on yllättävän paljon yhteistä, josta voi ammentaa puolin toisin. Onnistuneen tapahtuman taustalla on aina toimiva yhteispeli tilaajan ja toteuttajan välillä, mutta millainen mahtaa olla tapahtumatuotannon koko kaari suunnittelusta toteutukseen?

 


Broadway tanssi akkuvalo
Tiistai 09.10.2018

Luo tapahtumallesi uutta ilmettä Asteran tyylikkäillä lediputkilla – säänkestävä RGBW-lediuutuus AX1 kiinnittää taatusti huomion, luo tunnelmaa ja tuo ennen kokematonta dramatiikkaa niin sisä- kuin ulkotilaisuuksiin!

 


Broadway Maria Kupila Hokkuspokkus
Tiistai 09.10.2018

Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaan. Syyskauden uutiskirjeessä vuoron saa Maria Kupila, jonka vastuualuetta ovat tapahtumien visuaalinen suunnittelu ja toteutus Broadwayn Hokkuspokkus-ryhmässä.

 


Broadway menovinkki
Tiistai 09.10.2018

Lokakuun loppupuoliskolla Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä LIFT Helsinki tutkailee median, taiteen ja kulttuurin uusia ulottuvuuksia.

 


Helsinki Symposium tapahtuma
Tiistai 08.05.2018

Helsingin kaupungintalon upeassa juhlasalissa järjestetty Helsinki Symposium keräsi talon täydeltä kiinnostuneita kuulijoita. Broadway Finland suunnitteli ja toteutti korkeatasoisen tapahtuman visuaalisen ilmeen, valon, äänen, videon ja rakenteet.

Pormestari Jan Vapaavuoren johdolla maaliskuun lopulla järjestetty Suomen ensimmäinen kaupunkisymposium kokosi noin 300 politiikan, kaupunkitutkimuksen ja yritysmaailman vaikuttajaa keskustelemaan kaupunkipolitiikasta ja kaupunkien tulevaisuudesta.


ADJ Vizi liikkuva valonheitin, valonheitin
Tiistai 08.05.2018

Broadwayn edustusjoukkue osallistui Euroopan tärkeimmille tapahtuma- ja showtekniikkamessuille. Frankfurtissa tavattiin laitevalmistajia ja -kauppiaita, asiakkaita ja kollegoita, sekä bongattiin uutuuksia, joista kiinnostavimmat ostettiin saman tien pois kuljeksimasta – palvelemaan asiakkaidemme tapahtumia.

 


Leena Erähalme tapahtumatekniikan myyjä
Tiistai 08.05.2018

Broadway Finland on ylpeä työntekijöistään ja esittelee heidät yksi kerrallaan. Kevätkauden ensimmäisessä uutiskirjeessä vuoron saa Leena Erähalme.

 

Missä olet työskennellyt ennen Broadway Finlandia?


Sideways Festivaali, Helsinki
Tiistai 08.05.2018

Kesäkuun alussa Helsingin keskustan tuntumassa järjestettävä Sideways-festivaali koostuu musiikista, monipuolisista aktiviteeteista sekä laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta. Kolmipäiväinen Sideways kokoaa viikonlopun aikana yhteen Helsingin kaikki parhaat puolet!


lamppuroikka
Tiistai 08.05.2018

Näin talvikauden päättyessä sisätapahtumat ja -tilaisuudet alkavat olla tältä erää paketissa, ja tapahtumasektorilla siirrytään pian Suomen kesäisen – toivottavasti vähäsateisen – taivaan alle.


Pages